Kuvausehdot

Luethan nämä ennen kuvauksen varaamista!

Kuvaaja toimittaa asiakkaalle linkin viikon kuluessa s-postiin kuvauksesta, josta asiakas lataa kuvauspaketti-ehtojen mukaisen kuvamäärän itselleen. 

Lisäkuvat ja printit sovitaan erikseen lisähinnalla asiakkaan niin halutessaan.


Kuvien käyttöoikeudet ja muut sopimusehdot

Kaikki tekijänoikeudet säilyy kuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia sosiaalisessa mediassa ja ja muussa kuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa.


Asiakas saa käyttää kuvia omaan yksityiseen käyttöönsä. Valokuvaajan nimi on mainittava tekijänoikeuslain edellyttämillä tavalla Instagram: @photobirgit, Facebook Birgit Tokola. Asiakas ei saa muokata kuvia, luovuttaa niitä kolmannelle osapuolelle tai käyttää kuvia kaupalliseen tarkoitukseen ilman valokuvaajan lupaa.

Mikäli asiakas haluaa käyttää kuvia kaupalliseen käyttöön, sovitaan ehdoista tapauskohtaisesti. 

Omistusoikeus kuviin säilyy valokuvaajalla. 


Asiakas on nähnyt kuvaajan aiempia töitä ja hyväksyy sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden vuoksi.

 

Maksuehdot:


Kuvaus alle 300€ , maksu erääntyy kuvauspäivänä.

Kuvaus 300€ tai yli, varausmaksu 20% kuvauksen hinnasta varauksen yhteydessä, loput erääntyy kuvauspäivänä.


Sopimuksen purku:


Asiakkaalla on oikeus purkaa hää- tai muu vastaava sopimus (arvo 300€ tai yli) viimeistään 14 vrk ennen kuvausta jolloin varausmaksu palautetaan. Halvemmissa kuvauksissa 2 vrk ennen sovittua kuvauspäivää.


Kuvien mahdollinen tuhoutuminen:


Jos kuvat tuhoutuvat kokonaan tai osittain kuvaajasta riippumattomasta syystä, kuten laiterikko, kuvaaja on velvollinen vahingonkorvauksiin korkeintaan maksetun rahamäärän verran. Kuvaaja on velvollinen huolehtimaan varmuuskopioinnista.   

Varmuuskopiointivelvollisuus päättyy 6 kuukautta kuvauksen jälkeen, eikä kuvaajalla ole velvollisuutta sen jälkeen säilyttää kuvia.


Jos kuvaajalle tulee yhtäkkiä ylitsepääsemätön este( sairastuminen yms.) on kuvaajan huolehdittava sijainen itselleen. (Koskee hää- tai muita isompia kuvauksia).